Sider

tirsdag den 2. august 2011

Blog-award ♥

Årh, nu skal i høre! Jeg er så taknemmelig over at have fået en blog-award af søde Isabella, som har bloggen Isabella Andersen. Nu vil jeg så svare på spørgsmålene og sende award'en videre til fem andre fantastiske bloggere! Kig med..

I blog-award, er reglerne som følgende:
- Man skal linke til den person, man har fået sin blog-award af.
- Man skal svare på 5 spørgsmål.
- Man skal sende blog-awarden videre til fem andre personer, der har under 100 faste læsere.


Hvorfor begyndte du at blogge? Der er ikke nogen spændende og overdrevent personlig grund, og det føler jeg heller ikke, at der bør være. Jeg havde længe villet prøve dette blog-univers, og se om det virkelig var noget for mig. Jeg elskede alt der indebar mode, musik, fotos og alt muligt andet, og gør det stadig. En dag besluttede jeg mig så for, at nu skulle det være. Hvorfor ikke bare springe ud i det egentlig? Så jeg stoppede med at tænke alt igennem, og så lavede jeg en blog. Det blev hurtigt et meget spændende univers, og sådan har jeg det stadig. Jeg er så taknemmelig, når der kommer nye faste læsere, eller når der kommer besvarelser til mine indlæg. Det er i bund og grund det der holder mig og bloggen kørende. Jer skønne læsere er så fantastiske! Nu når jeg alligevel er startet ud med en halvlang historie, så lad mig da bare fortsætte lidt endnu. I forhold til navnet på bloggen, så er det vidst dybt tilfældigt. Kender i det, når i vil tilmelde jer et netværk, og jeres drømmebrugernavn bare er taget HVER GANG? Sådan husker jeg det her. Jeg kan dog ikke huske, hvilket navn jeg startede ud med at prøve, men jeg vil skyde på, at det indebar ordet 'Fashion'. Egentlig så tror jeg bare, at jeg derefter tog de ord der faldt mig først ind. Noget lidt anderledes, og uigennemskueligt. Dermed kom jeg pludselig til 'Wonderful Watever'!

Hvilke blogs følger du? Jamen kort og godt, så følger jeg de blogs der fanger mig. Det kan være et billede, et indlæg, en beskrivelse af personen eller noget helt fjerde. Hvis jeg bliver inspireret af bloggen, og hvis jeg måske bare ser et lille knivspids potentiale, så kan jeg gøre mig selv den tjeneste at følge bloggen fast. Jeg har ikke styr på, hvor mange jeg følger, og egentlig er jeg i bund og grund ligeglad med antallet. Der er SÅ mange fantastiske, unikke og inspirerende blogs derude, så hvorfor ikke begive sig ud i universet? Og hvorfor ikke få så meget af det med som overhovedet muligt? Det er nok det jeg prøver på.

Favoritfarver? Hmm... se den er svær! Jeg har altid gået rundt og sagt, at min ynglingsfarve er grøn. Måske er det også det? Jeg er usikker, men jeg synes at grøn er en smuk farve, som har rigtig mange forskellige sider. Dog når det kommer til tøj, så er jeg nogengange lidt kedeligere. Jeg elsker sort, hvidt, den brune farve(som indebærer mange forskellige nuancer), den nye røde efterårsfarve(FANTASTISK!), armygrøn(altid et hit), nude farver, og så er jeg blevet lidt bedre til at afprøve nogle mere spraglende farver! Jeg kan godt lide at bære noget, som andre vil bære.  Noget anderledes, men ikke for anderledes. Jeg går ikke efter én bestemt farve, ligesom jeg ikke går efter én bestemt stil! Min favoritfarve er unknown...

Favoritfilm? Måske er jeg lidt mystisk, måske er jeg ikke så let at blive klog på. Jeg har ikke nogen favoritfilm som sådan. Jeg kan lide alt fra Transporter til A Walk To Remember. Det er mit svar lige nu.. ask me tomorrow again. Hæ.

Hvilke lande vil du gerne besøge? Jeg har været i New York, og det var helt fantastisk. Der vil jeg gerne hen igen! Jeg vil gerne rejse rundt i USA. Jeg vil gerne til London, Australien, Kina, Mallorca, og jeg vil gerne til mange andre lande. Jeg vil gerne opleve en masse forskelligt!

De fem personer jeg sender blog-awarden videre til:
Benedikte som har bloggen Benno Bueno
Maria som har bloggen Clothes Over Bros
Elisabeth som har bloggen days//weeks
Emilie som har bloggen Imoulsiv, infantil og generelt irriterende
Signe og Emilie som har bloggen REALBIZZARE

Al held og lykke til de fem nye! (-:

2 kommentarer:

Ayse sagde ...

Oh honey, i find your blog sooo cute and follow you now :))))

you are great <333

lots of love <3

wwww.thebeadayse.blogspot.com

Rikke sagde ...

Oh thanks, like alot! It's so good to hear, that you like my blog. I'm just so grateful. Thanks again! (-:
Kisses